Adres Platbodemverhuur Friesland

Wie zijn wij? Impressum Platbodemverhuur Friesland in Leeuwarden, Nederland

Adres :
Platbodemverhuur Friesland Charter   De Zwemmer 1, NL - 8939 CA Leeuwarden,

  info[at]platbodemverhuurfriesland.nl

  +31-58-3010533

   KvK: 84077840


Platbodemverhuur Friesland

Bemiddelingskantoor / Reisbureau "Platbodemverhuur Friesland" is per 01.10.2018 opgericht door Fritz Gronau en Martin Rang. Beide partners hebben een grote en langdurige affiniteit met de mooie traditionele schepen die ze hier aanbieden namens de particuliere eigenaren.

Fritz en Martin

Platbodemverhuur Friesland zijn Fritz (Haven Makkum) en Martin (Aan Boord VROUWE FRANCISKA)


De "platbodemcarrière" begon bij Martin door het huren van een relatief kleine Vissermanaak. Na enkele jaren verschillende platbodems te hebben gehuurd, kocht hij enkele jaren geleden de Lemsteraak VROUWE FRANCISKA, een bekende verschijning in de nederlandse chartervloot. Door de drukke werkzaamheden in zijn bedrijf, verblijft hij echter maar enkele weken per jaar op zijn geliefde Lemsteraak. Het grootste deel van het jaar steld Martin zijn 15 meter lange zeilschip graag beschikbaar aan bekwame en ervaren zeilers om op Nederlandse wateren onder weg te zijn.

Fritz kwam in contact met de platbodems als sociaal pedagoog, in deze periode organiseerde hij educatieve reizen met kinderen en jonderen op schepen van de zogenaamde "bruine vloot". Later werkte hij twee jaar als matroos op de 35 meter lange twee-master ZEEMEEUW . De eigenaar van dit zeilschip was Sytze Kooi, die in 2000 het verhuurbedrijf Yachtcharter Sneek en Sailcharter Friesland oprichtte. In de afgelopen 16 jaar, tot de verkoop van Sailcharter Friesland in 2017, speelde Fritz een belangrijke rol in de ontwikkeling van deze bedrijven, op het gebied van websitebouw, marketing en klantenservice.

Lemsteraak VROUWE FRANCISKA in de sluis Lauwersoog

Lemsteraak VROUWE FRANCISKA in de sluis Lauwersoog

Openingstijden Kantoor:


Maandag    8.00 - 20.00 uur
Dinsdag    8.00 - 20.00 uur
Woensdag    8.00 - 20.00 uur
Donderdag    8.00 - 20.00 uur
Vrijdag    8.00 - 20.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Get in touch

Wie zijn wij? Colofon: Platbodemverhuur Friesland Leeuwarden. Oprichter van Platbodemverhuur Friesland, Martin en Fritz. Boekingskantoor zeilschip Aaltje Engelina. Zeilschip voor zeiltochten, vergaderingen, als hotelschip en groepsaccomodatie in Friesland huren. Adresgegevens Marina Platbodemverhuur Friesland Leeuwarden.

Platbodemverhuur Friesland