Vollenhovense Bol IRREGJE HELENA zeilen

Vollenhovense Bol IRREGJE HELENA 2-4 personen huren in Friesland

Vanaf het seizoen 2024 met rolfock
max. Personen
Vollenhovense Bol IRREGJE HELENA 2-4 personen

Vollenhovense Bol IRREGJE HELENA 4 personen onder vol tuig


Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Doorvaarthoogte:
Huisdieren:

4
ca. 47 m²
30 PK
12V, 220 V
Heeg
8.50 m
3.30 m.
0.70 m.
11.50 m.
in overleg
PDF Irregje Helena
Vollenhovense Bol Irregje Helena, gebouwd naar een ontwerp van Gippon door Kooiman en de Vries. Uitgerust met een Nanni Diesel motor met 30 PK, een prima schip met een groot vaargebied. Gezien de grootte van het schip is ze goed geschikt om te zeilen op de Friese kanalen en meren. (aan te bevelen voor mensen met weinig platbodem ervaring), maar zeker ook zeewaardig voor het IJsselmeer en de Waddenzee. Een ideaal vakantie schip.

Aan boord is een 2-pits gasstel, een toilet met vuilwatertank en een ingebouwde koelbox. Om ook in het voor- en najaar comfortable onderweg te kunnen zijn is er een hetelucht verwarming ingebouwd.
De salon biedt de gasten veel ruimte met twee tegenoverliggende zitbanken (die s'nachts als extra slaapplaatsen kunnen worden gebruikt), in het vooronder zijn twee één-persoonsbedden en bergruimte voor bagage.

Het schip wordt uitgegeven door de eigenaren Akke en Eeuwe de Jong in Heeg. Zij hebben een scheepsonderhoud en motoren-service bedrijf, de gasten kunnen er altijd zeker van zijn een veilig en technisch perfect schip mee te krijgen.

Bezettingsoverzicht Vollenhovense Bol IRREGJE HELENA, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Vollenhovense Bol IRREGJE HELENA worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.Interieur en Exterieur Vollenhovense Bol IRREGJE HELENA

IRREGJE HELENA salon en keuken
IRREGJE HELENA vooronder
IRREGJE HELENA kuip

Indeling Vollenhovense Bol IRREGJE HELENA

Indeling Vollenhovense Bol IRREGJE HELENA


Eenpersoonsbed Drinkwater Toilet Koelkast Kookplaat
Marifoon 230 volt permanent Radio Verwarming CD/DVD speler

Interieur en Exterieur Vollenhovense Bol IRREGJE HELENAR

Hier zijn een paar foto's om alvast een indruk te geven van de sfeer aan boord.
Vollenhovense Bol Irregje Helena Salon Vollenhovense Bol Irregje Helena Salon Vollenhovense Bol Irregje Helena Salon Vollenhovense Bol Irregje Helena Salon Irregje Helena keuken Irregje Helena Salon Irregje Helena Salon Irregje Helena Salon Zeeschouw Irregje Helena Salon Zeeschouw Irregje Helena vooronder Zeeschouw Irregje Helena  vooronder Irregje Helena vooronder Irregje Helena WC

Routesuggesties zeilen vanuit Heeg:

Week Friesland Week IJsselmeer I
Week IJsselmeer II Week Waddenzee

Ligplaats & Routenplanner

Op volledig scherm weergeven

Startadres :


Get in touch

Nog nooit met een platbodem gezeild? Alleen gezeild met een kielyacht? Stap dan een keer over op een handzame Vollenhovense bol, geniet van de ruimte en de sfeer aan boord. Deze bol van 8.50 meter wordt verhuurd vanuit Heeg in Friesland, hier kunt u direct het Hegumer Meer op en lekker in Friesland zeilen. Huur een Platbodem / Lemsteraak of Zeeschouw van Platbodemverhuur Friesland in Friesland/Nederland! Traditionele zeilschepen voor 2-12 personen, zeilen op het Ijsselmeer en de waddenzee.

Platbodemverhuur Friesland