Weektocht zeilen in Friesland met een aak

1 week zeilen in Friesland vanuit Stavoren

Stavoren - Workum - Makkum - Leeuwarden - Grou/Eernewoude - Sneek - Lemmer - Stavoren

Maandag 12.00 - Zondag 16.00 of Zaterdag 12.00 - Vrijdag 16.00 uur

  6 overnachtingen, 6 Übernachtungen, 6 nights
Rondje Friesland vanuit Stavoren

Rondje Friesland vanuit Stavoren, 1 week zeilen


 

Overnachtingsplaatsen:

1. Nacht

Workum

  Het stadje Workum ligt in de Zuidwesthoek van Friesland en is één van de oudste stadjes van deze provincie. Workum heeft voor iedereen genoeg te bieden: van Jopie Huisman tot gezellige terrasjes en van gildebaren tot natuurwaarden. U kunt genieten van de prachtige schilderijen van de oudijzer- en lompenkoopman Jopie Huisman, maar er is ook museum waar u kennis maakt met de rijke historie van Workum.

Webcam Workum havenkom

Info Workum Wikipedia
2. Nacht

Makkum

  Makkum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland. Liggende aan het IJsselmeer, staat het bekend als watersportplaats en om zijn historische centrum.

Info Makkum Wikipedia
3. Nacht

Leeuwarden

  Historische herenhuizen, sfeervolle grachten, honderden monumenten, boeiende musea en veel winkels en cafés: niet voor niets wordt Leeuwarden Klein Amsterdam genoemd. Fijne bonus is dat de trotse hoofdstad van Friesland ondanks al het moois niet wordt overspoeld door toeristen. Mooie ligplaatsen in de Prinsentuin, midden in het centrum ...

Webcam centrum Leeuwarden

Info Leeuwarden Wikipedia
Leeuwarden, Prinsentuin Lemsteraak VROUWE FRANCISKA in Leeuwarden, Prinsentuin ...
4. Nacht

Grou

  Grou ligt midden in het waterrijke hart van Friesland (Fryslân) en is de poort naar Nationaal Alde Feanen.
Het centrum van Grou is erg gezellig, de fraaie winkeltjes nodigen uit tot winkelen. Verder bieden de diverse horecagelegenheden mogelijkheden voor jong en oud. Uitgaan in Grou heeft een sportief karakter. Op zomeravonden zitten de terrassen aan de waterkant en in het centrum gezellig vol. ...

Webcam Grouw haven

Info Grou Wikipedia
of 4. Nacht

Eernewoude

  Earnewâld is een gezellig watersportdorp gelegen tussen Leeuwarden en Drachten midden in Nationaal Park De Alde Feanen, een uitgestrekt laagveenmoerasgebied in het hart van Friesland. Zeer geliefd bij natuur- en watersportliefhebbers. In vergelijking met de Friese meren in het zuidwesten van Friesland is het er heerlijk rustig maar er is veel te doen!

Info Eernewoude Wikipedia
5. Nacht

Sneek

  Sneek staat qua grootte op de derde plaats in de provincie en ligt in de gemeente Súdwest-Fryslân. De stad telt zo’n 33.000 inwoners. Met de centrale ligging in het merengebied van Waterland is het wel duidelijk dat dit een echte waterstad is. Het vervult een centrale functie voor de regio zuidwest en heeft zelfs in 15de eeuw de titel hoofdstad mogen dragen. Er is veel te doen rondom de watersport, maar ook voor cultuur, gezelligheid en leuke eettentjes ben je in Sneek aan het juiste adres.

Webcam Sneek Waterpoort

Info Sneek Wikipedia
6. Nacht

Lemmer

  Dit oude vissersdorp verdient met recht de naam Poort van Friesland. Daardoor is het een sfeervol, maritiem centrum. Midden in het dorp meren veel watersporters af. Het is dan ook leuk te struinen langs de originele winkeltjes, vaak gevestigd in historische panden. Populair zijn de gezellige terrassen langs de kades.

Webcams Lemmer

Info Lemmer Wikipedia
Lemsteraak VROUWE FRANCISKA in haven Sneek Lemsteraak VROUWE FRANCISKA in Sneek
Get in touch

Weektocht zeilen in Friesland met een aak. Zeilen in Friesland Sailcharter met Friesland Platbodemverhuur Routes. Zeilen op de friesche binnenwateren, leuk weekendje zeilen met een platbodem. IJsselmeertocht, een week zeilen op het IJsselmeer vanuit Stavoren, bezoekt Endkhuizen, Monnickendam en andere leuke havens aan de kust van het IJsselmeer. IJsselmeertocht, een week zeilen op het IJsselmeer vanuit Stavoren, bezoekt Endkhuizen, Monnickendam en andere leuke havens aan de kust van het IJsselmeer. Boot of Lemsteraak huren in Friesland. Lemsteraken te huur vanuit diverse havens in Friesland en aan de friese kust. Zeilen in Friesland Sailcharter Holland Platbodemverhuur Routes, Boot huren Lemsteraken te huur vanuit diverse locaties in Friesland en aan de friese kust. Lemsteraak zeilen vanuit Makkum, Stavoren of Leeuwarden naar de waddeneilanden, Terschelling, Vlieland, Texel, Schiermonnikoog, Ameland. Lemsteraak zeilen op het Oostwad vanaf Makkum, 1 week.

Platbodemverhuur Friesland