Charterschip Logger "MARS" Friesland

Tweemastlogger "Mars" voor 34 personen, sinds 2022 in het aanbod

max. Personen

Boeken incl. crew: schipper en matroos


Tweemastlogger "Mars" voor 34 personen

Tweemastlogger "Mars" voor 34 personen onder vol tuig op het IJsselmeer


Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Huisdieren:

34 (53*)
ca. 360 m²
165 PK
220 V
Harlingen
32.00 m
6.20 m.
1.80 m.
op aanvraag
* dagtocht

Zeillogger Mars :


De Mars werd gebouwd in 1924 als zeilende kustvaarder. Na vele vaartochten op de Oostzee en langs de Engelse kust, werd deze stoere Groninger zeillogger in 1996 compleet gerenoveerd. Dit was nodig om er een passagiersschip van te maken die voldeed aan alle eisen voor veiligheid en comfort. Inmiddels vaart de Mars al weer geruime tijd op de Waddenzee en het IJsselmeer.

De Mars laat u genieten van de charme en de gezelligheid aan boord van een historisch zeilschip. De ruime indeling van het dek en het klassieke dekhuis zorgen voor een sfeervolle ambiance en een aangenaam verblijf. Kook de smakelijkste maaltijden in de kombuis en neem plaats aan de bar met biertap of ga zitten aan een van de tafels in de lichte salon en bewonder het weidse uitzicht door de grote ramen.

Benedendeks bevinden zich de dertien ruime hutten en veel extra bergruimte. Er zijn negen tweepersoons- en vier vierpersoonshutten, elk met stromend water en elektriciteit (220V). Het sanitair bestaat uit drie toiletten en drie douches. Hiermee biedt de Mars een comfortabel verblijf aan maximaal 34 personen voor meerdaagse tochten en bij dagtochten tot 53 personen. Omdat het schip volledig centraal is verwarmd, is het er altijd aangenaam verblijven.

Indeeling Tweemastlogger MARS

Indeling Tweemastlogger MARS


Crew Eenpersonsbed Drinkwater Toilet Douche Fornuis
Oven Koelkast 230 Volt permanent Radio Verwarming CD/DVD
Televisie Zwemtrap Bibliotheek Gezelschapsspellen

Prijzen 2024 Tweemastlogger "MARS":

  Prijzen Periode
Week: 9.770,00 vr. 20.00/za. 10.00 - vr. 15.00
Weekend: 4.680,00 vr. 20.00 - zo. 17.00
Midweek: 7.650,00 zo. 20.30 - vr. 15.00
Dagtocht (8 u) Vr/Za: 3.350,00 (8 u) vr./za.
Dagtocht (8 u) Zo/Ma/Di/Wo/Do: 2.950,00 (8 u) zo./ma./di./wo./do.
Eindreiniging: 150,00
 
Max. aantal dagtochten: 53
Max. aantal meerdagse tochten: 34

Vrijblijvende offerte ontvangen

Interieur en Exterieur Tweemastlogger MARS


Tweemastlogger MARS Salon Tweemastlogger MARS Salon Tweemastlogger MARS Salon Tweemastlogger MARS Salon Tweemastlogger MARS Keuken Tweemastlogger MARS Hal Tweemastlogger MARS Hut Tweemastlogger MARS Hut Tweemastlogger MARS Douches/WC De MARS drooggevallen De MARS voor Vlieland

Get in touch

Charterschip Tweemastlogger MARS huren voor 34 personen en zeilen vanuit Harlingen. Lekker de Wadeenzee op ... Op de bijzonder ruime Mars ontdekt u de charme van een traditioneel zeilschip verenigd met hedendaags comfort. Ga aan boord van deze tweemaster en maak kennis met de weidsheid van het IJsselmeer en de geheimen van de Waddenzee, het zeilen met het getij of het droogvallen op het wad midden in de stilte van de natuur. In de grote salon hebt u vrij uitzicht naar buiten.

Platbodemverhuur Friesland