Lemsteraak ELISABETH vanuit Stavoren huren

Lemsteraak Elisabeth 7 personen huren, in Stavoren huren en zeilen in Friesland

max. Personen
Lemsteraak Elisabeth 7 Personen

Lemsteraak Elisabeth onder vol tuig op het IJsselmeer


Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Doorvaarhoogte:
Huisdieren:
7
ca. 63 m²
33 PK
12V, 220 V
Stavoren
10.10 m
4.20 m.
0.80 m.
14.50 m
niet toegestaan
PDF Elisabeth

Lemsteraak Elisabeth :

Onze kleinste Lemsteraak met roef, de "Eisabeth" is nieuw gebouwd als handzame familie boot. Comfortabel interieur voor max. 7 personen, een keuken ingebouwd in de salon, met 3-pits gasstel een koelkast, kleine kaarttafel en een U - bank met tafel.
Zeven vaste bedden, een eigenaarshut met een tweepersoonsbed en een hut met een tweepersoonsbed en drie eenpersoonsbedden. Met slechts 80 cm diepgang, leent het schip zich uitstekend om droog te vallen op het wad maar ook voor de Friese binnenwateren. Ook dit schip kan zonder vaarbewijs gezeild worden, maar wel met ervaring.

Interieur en Exterieur Lemsteraak ELISABETH

ELISABETH salon en keuken
ELISABETH tweepersoonshut
ELISABETH slaapplaatsen vooronder
ELISABETH kuip

Indeling Lemsteraak Elisabeth

Indeling Lemsteraak Elisabeth


Tweepersoonsbed Eenpersoonsbed Drinkwater Toilet Kookplaat
Oven Koelkast Radio 230 volt permanent Verwarming
Kompass Helmstok Marifoon

Bezettingsoverzicht Lemsteraak Elisabeth, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Lemsteraak Elisabeth worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.


Interieur en Exterieur Lemsteraak ELISABETH

Lemsteraak  Elisabeth Salon Lemsteraak  Elisabeth Salon Lemsteraak  Elisabeth Salon Lemsteraak  Elisabeth Salon Elisabeth keuken Elisabeth keuken Elisabeth Salon Elisabeth slaapkamer voorin Lemsteraak  Elisabeth slaapkamer Lemsteraak  Elisabeth  WC/Badkamer Lemsteraak  Elisabeth  WC Elisabeth  zeilend

Routesuggesties zeilen vanuit Stavoren:

Rondje Friesland Week IJsselmeer
Week West Waddenzee

Ligplaats & Routenplanner

Op volledig scherm weergeven

Startadres :


Get in touch

Platbodemverhuur Charter Friesland verhuurd sinds bijna 20 jaren tevens platbodems en Lemsteraken met en zonder schipper hier kunt u een Tjalk huren, Skutsje huren,Klipper huren in Friesland. Rond en Platbodem te huur Sneek, Friesland, Lemsteraken, Zeeschouw en Grundel. Last Minute Rond- en Platbodem Jachten. Lemsteraken online boeken in Friesland. De platbodemvloot Zeilvaart Friesland, Lemsteraken, Zeeschouw en Grundel. Zeilen in Friesland met charterschepen. Bruinevloot Friesland Zeilcharter, Charterschip verhuur, Platbodem charter charterschepen in Friesland Platbodemverhuur.

Platbodemverhuur Friesland