Lemsteraak VROUWE FRANCISKA huren in Friesland

Lemsteraak VROUWE FRANCISKA voor 10-12 personen te huur, Leeuwarden, met en zonder schipper vanuit Leeuwarden zeilen

max. Personen

Kompleet set nieuwe zeilen seizoen 2022

Lemsteraak VROUWE FRANCISKA voor 10-12 Personen

Lemsteraak VROUWE FRANCISKA met grootzeil, fock en kluiver op de Waddenzee (Foto: Paul Shard, Distant Shores TV 2023)


Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Doorvaarthoogte:
Huisdieren:
12
ca. 145 m²
120 PK
12V, 220 V
Leeuwarden
15.00 m
5.20 m.
1.20 m.
18.50 m.
in overleg
PDF Vrouwe Franciska
De 'Vrouwe Franciska' werd in 1983 op de werf van Van Lochum in Bergschenhoek als jacht gebouwd. In eerste instantie werd het schip als privejacht gebruikt, maar later in 1993/1994 omgebouwd tot een comfortabel charterjacht. Sfeer aan boord en zeilen op de 'Vrouwe Franciska' is lemsteraakzeilen op een wel heel bijzondere manier.

Salon VROUWE FRANCISKA

Beweeg de foto met de muis/vinger (foto: Mei 2022)


Uitgerust is deze lemsteraak met marifoon, echolood, verrekijker, groot kompas en de nieuwste zeilkaarten, staat het zeilgebied van de binnenzeeen en de Waddenzee voor u open. In de ruime kuip kunt u van het zeilen genieten. Het schip is te zeilen met het stuurwiel of direct met de helmstok, wat u maar wilt. Deze aak kunt u met of zonder schipper huren.

Pantry VROUWE FRANCISKA

Beweeg de foto met de muis/vinger (foto: Mei 2022)


Benedendeks nodigt een grote salon een prima keuken uit tot een gezellig verblijf. Een extra bijkomstigheid is dat de lemsteraak 'Vrouwe Franciska' een vuilwatertank heeft. U kunt dus douche en toilet ook in de haven gebruiken. Het schip heeft twee tweepersoonshutten en twee driepersoonhutten.

Bezettingsoverzicht Lemsteraak VROUWE FRANCISKA, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Lemsteraak VROUWE FRANCISKA worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdag is zaterdag). Het schip wordt alleen per week verhuurd. Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.Vrouwe Franciska keuken
Vrouwe Franciska badkamer
Vrouwe Franciska 2-persoons hut achter
Vrouwe Franciska 2-persoons hut voor
Vrouwe Franciska 3-persoons hut backboord
Vrouwe Franciska 3-persoons hut stuurboord
Vrouwe Franciska kuip
Vrouwe Franciska voorschip

Grundriss Lemsteraak VROUWE FRANCISKA

Indeling Lemsteraak VROUWE FRANCISKA


Tweepersoonsbed Eenpersoonsbed Drinkwater Toilet Douche Fornuis
Oven Koelkast 230 Volt permanent Radio Verwarming CD/DVD
Easy Sailing • lazybag
• grootzeil hijsen met één val
• rolfok
• rolkluiver
Meer weten over Easy Sailing? Lees dan het artikel van Sytze Kooi in de Spiegel der Zeilvaart, 02/2017, een aan te bevelen tijdschrift voor platbodem liefhebbers.

Lees hier het artikel
Boegschroef Compass Dieptemeter GPS Hydraulisch bestuuring Winchen
Marifoon Wifi Rolfok Rolkluiver

Interieur en Exterieur Lemsteraak VROUWE FRANCISKA


Lemsteraak Vrouwe Franciska Salon Lemsteraak Vrouwe Franciska Salon Lemsteraak Vrouwe Franciska Salon Lemsteraak Vrouwe Franciska Salon Vrouwe Franciska Salon Vrouwe Franciska Salon Vrouwe Franciska Keuken Vrouwe Franciska Keuken Lemsteraak Vrouwe Franciska Keuken Lemsteraak Vrouwe Franciska Keuken Lemsteraak Vrouwe Franciska Keuken Vrouwe Franciska hut voor SB Vrouwe Franciska hut voor BB Vrouwe Franciska Badkamer Vrouwe Franciska Vrouwe Franciska in Dokkum aan het bollwerk Vrouwe Franciska drooggevallen

Routesuggesties zeilen met de Vrouwe Franciska vanuit Leeuwarden:

Binnenkort hier ...


Een week in juni 2022 onderweg met de Vrouwe Franciska:

Mooie film van een week vakantie met de VROUWE FRANCISKA in juni 2022 (incl. een beetje uitleg van het schip). Sheryl en Paul, thanks that we may show your beautiful movie on our site ...Shallow-draft Sailing a Traditional Flatbottom BoatZeilen op het IJsselmeer

Ligplaats & Routenplanner

Op volledig scherm weergeven

Startadres :


Get in touch

Platbodemverhuur Charter Friesland verhuurd sinds bijna 20 jaren tevens platbodems en Lemsteraken met en zonder schipper hier kunt u een Tjalk huren, Skutsje huren,Klipper huren in Friesland. Rond en Platbodem te huur Sneek, Friesland, Lemsteraken, Zeeschouw en Grundel. Last Minute Rond- en Platbodem Jachten. Lemsteraken online boeken in Friesland. De platbodemvloot Zeilvaart Friesland, Lemsteraken, Zeeschouw en Grundel. Zeilen in Friesland met charterschepen. Bruinevloot Friesland Zeilcharter, Charterschip verhuur, Platbodem charter charterschepen in Friesland Platbodemverhuur.

Platbodemverhuur Friesland