Lemsteraak ZEPHYRUS huren in Heeg

Lemsteraak ZEPHYRUS 6-8 personen huren in Friesland

max. Personen
Lemsteraak ZEPHYRUS 6-8 personen

Lemsteraak ZEPHYRUS 6-8 personen onder vol tuig


Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Doorvaarthoogte:
Huisdieren:

8
ca. 120 m²
115 PK
12V, 220 V
Heeg
13.00 m
5.00 m.
1.20 m.
18.00 m.
in overleg

Lemsteraak ZEPHYRUS :

De Lemsteraak ZEPHYRUS is een in 1965 bij scheepswerf Balk op originele wijze gebouwd jacht. Het schip heeft een gaffelgetuigd grootzeil, een fok en een kluiver. Voorts is de ZEPHYRUS voorzien van een hydraulische stuurinrichting en 115 pk dieselmotor.
Het jacht heeft een zeer ruime kuip en een gezellige roef. Het schip wordt zonder schipper verhuurd. In dit geval dienen tenminste twee personen over voldoende en aantoonbare ervaring te beschikken.
Voor het gebruik van de marifoon is een zendmachtiging vereist. Indien u zelf niet over voldoende zeilervaring beschikt, kunt u er op aanvraag een schipper bij huren. U moet er dan echter rekening mee houden dat er dan voor zes gasten plaats is.

Het schip leent zich voor prachtige zeiltochten langs de historische havenstadjes aan het IJsselmeer. Daarnaast kunt u de intieme sfeer van de meren en kanalen van Friesland ervaren en is de Waddenzee met zijn prachtige eilanden niet ver weg.

Het schip wordt uitgegeven door de eigenaren Akke en Eeuwe de Jong in Heeg. Zij hebben een scheepsonderhoud en motoren-service bedrijf, de gasten kunnen er altijd zeker van zijn een veilig en technisch perfect schip mee te krijgen.

Interieur en Exterieur Lemsteraak ZEPHYRUS


ZEPHYRUS salon en keuken
ZEPHYRUS tweepersoonshut
ZEPHYRUS tweepersoonshut BB
ZEPHYRUS tweepersoonshut SB
ZEPHYRUS kuip

Indeling Lemsteraak ZEPHYRUS

Indeling Lemsteraak ZEPHYRUS

Eenpersoonsbed Tweepersoonsbed Drinkwater Toilet Koelkast Kookplaat
Marifoon 230 volt permanent Radio Verwarming CD/DVD speler

Bezettingsoverzicht Lemsteraak ZEPHYRUS, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Lemsteraak ZEPHYRUS worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.


Interieur en Exterieur Lemsteraak ZEPHYRUS

Hier zijn een paar foto's om alvast een indruk te geven van de sfeer aan boord.
Lemsteraak ZEPHYRUS Salon Lemsteraak ZEPHYRUS Salon Lemsteraak ZEPHYRUS Salon Lemsteraak ZEPHYRUS Salon Zephyrus Salon Zephyrus Keuken Zephyrus Slaapkamer Zephyrus Slaapkamer Zephyrus Slaapkamer Lemsteraak Zephyrus WC/Bad Lemsteraak Zephyrus Cockpit Lemsteraak Zephyrus Cockpit

Routesuggesties zeilen vanuit Heeg:

Week Friesland Week IJsselmeer I
Week IJsselmeer II Week Waddenzee

Ligplaats & Routenplanner

Op volledig scherm weergeven

Startadres :


Get in touch

Lemsteraak huren in Heeg, Zephyrus, 8 personen. 13 meter lange Lemsteraak, heel ruim. 6 slaapplaatsen in drie hutten, grote salon en grote kuip. Deze Lemsteraak wordt verhuurd vanuit Heeg in Friesland, hier kunt u direct het Hegumer Meer op en lekker in Friesland zeilen. Huur een Platbodem / Lemsteraak of Zeeschouw van Platbodemverhuur Friesland in Friesland/Nederland! Traditionele zeilschepen voor 2-12 personen, zeilen op het Ijsselmeer en de waddenzee.

Platbodemverhuur Friesland