Het schip: Stevenaak AALTJE ENGELINA

Stevenaak Aaltje Engelina 12 Personen Friesland

max. Personen

Klassieker voor moderne tijden


Stevenaak Aaltje Engelina 12 Personen

Stevenaak AALTJE ENGELINA op fok en grootzeil onderweg op de Waddenzee


Max. gasten:
Zeiloppervlakte:
Dieselmotor:
Electriciteit:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breede:
Diepgang
Huisdier:
12
ca. 160 m²
175 PK
24V, 220 V
n.n.
22.50 m
5.50 m.
0.80 m.
niet toegestaan
PDF Aaltje Engelina

Sinds Juni 2016 versterkt deze prachtige Stevenaak anno 1884 onze vloot. Na jaren van restauratie en ombouw ( bekijk de documentatie, zie geschiedenis op de website van het schip) is deze klassieke zeiler klaargemaakt om met u mooie zeilvakanties te kunnen beleven.
De klassieke ambiente van het interieur met veel massief mahonie en massief grenen hout in wit en grijs geschilderd geeft een gezellige en autentieke sfeer.

Bekijk de AALTJE ENGELINA binnen en buiten

Beweeg de foto met de muis/vinger (foto: begin nov. 2019)


De slaaphutten zijn allemaal voorzien van warm en koud stromend water, 220 volt, voldoende hang- en legkasten, en centrale verwarming waarop u uw handoeken lekker warm kunt maken. en 220 volt. Er zijn twee douche toilet units, beide voorzien van centrale verwarming 220 volt en een wastafel met warm en koud stromend water. In het voorste gedeelte van het schip vindt u een salon met lage banken en tafels, in het achterste gedeelte de keuken met een grote zithoek waar gezellig met elkaar gegeten kan worden. De keuken is uitgerust met een 4-pits electrisch kooktoestel, vaatwasser, oven, grote koelkast ...


Plattegrond Stevenaak AALTJE ENGELINA

Indeling Stevenaak AALTJE ENGELINA


Variable hutindeling

Klik op de plattegrond voor een vergroting (geef bij de boeking u indelingswens door)

Variante A, 10 gasten: 4 hutten met tweepersoonsbed, 1 hut met 2 x enkel bed
Variante B, 10 gasten: 5 hutten met 2 x enkel bed
Variante C, 12 gasten: 2 hutten met tweepersoonsbed en enkel bed, 2 hutten met tweepersoonsbed, 1 hut met 2 x enkel bed
Tweepersoonsbed Eenpersoonsbed Drinkwater Toilet Douche Kookplaat Bakoven
Koelkast Vaatwasser Radio Flatscreen CD/DVD speler Verwarming 230 volt permanent

Enkele features aan boord :

• Elektrische bediening zeilen
• Elektrische lieren op schoten
• Elektrische bediening zwaarden
• Hydraulische besturing
• Boegschroef
Boegschroef Kompass Dieptemeter GPS Navigatie Hydraulisch stuur (elektrische) lieren Marifoon

Bezettingsoverzicht Stevenaak, AALTJE ENGELINA, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Stevenaak AALTJE ENGELINA worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.


Eenvoudig en makkelijk te zeilen.

De tuigage van de Aaltje Engelina is voorzien van allerlei mogelijkheden om de zeilen met de hand of met elektrische lieren te bedienen. Hierdoor is ze voor de sportieve groep, die actief bezig wil zijn, maar ook voor de groep die zich wil laten zeilen, het juiste schip. De lieren zijn zowel op de hand als elektrisch te bedienen, de zwaarden gaan elektrisch om laag en omhoog en het grootzeil is voorzien van Lazy Jack, waardoor deze in een handomdraai opgedoekt is.

Op de Aaltje Engelina gaat het erom dat in- en ontspanning hand in hand gaan met wat u als gast ervan verwacht.


Interieur en Exterieur Stevenaak Aaltje Engelina

Hier zijn slechts een paar foto's van deze klassieker, om alvast een indruk te geven van de sfeer.

Stevenaak Aaltje Engelina Lounge Stevenaak Aaltje Engelina Lounge Stevenaak Aaltje Engelina Lounge Stevenaak Aaltje Engelina Lounge Aaltje Engelina Lounge voorin bakboord Aaltje Engelina Lounge voorin stuurboord Aaltje Engelina Lounge voorin bakboord Aaltje Engelina Lounge voorin stuurboord Stevenaak Aaltje Engelina Lounge Stevenaak Aaltje Engelina Lounge Stevenaak Aaltje Engelina Lounge Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina Keuken en Salon achter Aaltje Engelina 2 - persoons slaapkamer met stapelbed Aaltje Engelina 2 - persoons slaapkamer met stapelbed Aaltje Engelina 2 - persoons slaapkamer met stapelbed Aaltje Engelina 2 - persoons slaapkamer met stapelbed Aaltje Engelina 2 - persoons slaapkamer met stapelbed Aaltje Engelina 2 - persoons slaapkamer met stapelbed Aaltje Engelina 2 - persoons slaapkamer met stapelbed Aaltje Engelina 2 - persoons slaapkamer met stapelbed Aaltje Engelina Slaapkamer met tweepersoonsbed Aaltje Engelina Slaapkamer met tweepersoonsbed Aaltje Engelina Slaapkamer met tweepersoonsbed Aaltje Engelina Slaapkamer met tweepersoonsbed Aaltje Engelina Slaapkamer met tweepersoonsbed Aaltje Engelina Slaapkamer met tweepersoonsbed Aaltje Engelina Slaapkamer met tweepersoonsbed Aaltje Engelina Slaapkamer met tweepersoonsbed Aaltje Engelina Badkamer met douche, wc en wasgelegenheid Aaltje Engelina Badkamer met douche, wc en wasgelegenheid Aaltje Engelina Badkamer met douche, wc en wasgelegenheid Aaltje Engelina Badkamer met douche, wc en wasgelegenheid Aaltje Engelina Badkamer met douche, wc en wasgelegenheid Aaltje Engelina Badkamer met douche, wc en wasgelegenheid Aaltje Engelina Badkamer met douche, wc en wasgelegenheid Aaltje Engelina Badkamer met douche, wc en wasgelegenheid

Ligplaats & Routenplanner

Op volledig scherm weergeven


Startadres :
Zeilen op het Wad van Terschelling naar Harlingen

Routesuggesties:

Weekend Terschelling Week Roondje Oostwad
Week West Waddenzee
Reisverslag van een Waddenzeetocht (Week Rondje Oostwad) met de AALTJE ENGELINA in augustus 2018 in het tijdschrift SKIPPER / Bootshandel editie mei 2019 (13 pagina's, Duits)

Get in touch

Charterschip Aaltje Engelina, stevenaak zeilschip huren voor 10 - 12 personen, Luxe stevenaak te huur - zeilvakantie in Friesland, Holland, zeilen op de friese binnenwateren, op het IJsselmeer en op de Waddenzeeland. Zeilschip voor zeiltochten, vergaderingen, als hotelschip en groepsaccomodatie in Friesland huren. Tevens geschikt voor familiefeesten, bruiloften, vergaderuimte, charter in Friesland. Boekingskantoor: Leeuwarden.

Platbodemverhuur Friesland